pages

Pengikut yang setia aishiteru!

Anda tekan! Anda Pandai...

Uji MInda n TRY UR BEST OK...

26/12/2011

 


 

ok hari ni kita nak main "kotak-kotak"
Baiklah Semua....mesti korang kata Fiqa ni kenapa??? Dah x betul ker?? Hahaha.....jgn mengata jer....cuba bca dlu title nyer elok2....so dh bca....ok...GOOD!!

Fiqa Cuma nak korang answer kan my question ni....

1)      Bentuk apakah kotak itu?


2)      Warna apakah kotak itu? (BIRU CERAH OR PUTIH)


3)      Di mana kedudukan kotak itu?


i)center


ii)top left


iii)top right..

So,soalan 6ber tiga tu ada pilihan...so choose one....dan lepas pilih...cuba korang tengok n tenung lama2 kat kotak tu n kira smpai 20...dan jangan berkelip masa tenung tu....nnti x menjadi “MAGIC FIQA” ni....and!!!! what??? Mna kotak tu??? Jeng2.....hehehe.....

Hahahahaha.... J magic lah sangat kan...sajer jer nk bermain2 ngn korang kan...Yelah sbelum nk SPM 2012 nnti....nk lah enjoy lastminute ni...bagilah sokongan sikit....hehe...tenkiu tenkiu tenkiu....jasamu amatku hargai...

Dan lepas korang tenung selama 20 saat tu kan...korang rasa apa? Pening? Loya? Hehe...Fiqa rse pening sikit....tpi xpa...ITS JUST FOR FUN...bahasa inggeris hancur..... huhuhu... L

so inshaAllah kalau nnti Fiqa ada masa lapang...Fiqa bgikan jwpn untuk soalan di atas dgn tepat..tpi bgi Fiqa sng jer soalan tu...tpi kalau nk teka tu mesti kena teka smpai betul kan??? so try ur best....
Oklah setakat ni jer kita bermain....nnti kita main lgi tw...bye2....

Suka? Tenkiu sbb bca...follow! Tgl jejak! ok! Aishiteru

1 comment:

afina rahmat said...

1) Bentuk apakah kotak itu?

petak.segi empat tepat

2) Warna apakah kotak itu? (BIRU CERAH OR PUTIH)

biru


3) Di mana kedudukan kotak itu?


i)center


ii)top left


iii)top right..

top left

..salah ? lalalala..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...