pages

Pengikut yang setia aishiteru!

Anda tekan! Anda Pandai...

header Free

26/12/2011
So...hye smua....Fiqa updated  sekali lagi....hari ni Fiqa sajer nk promote header @ lebih dikenali sbgai free header....Fiqa sjer je buat...bosan gila...so time bosan tu lah Fiqa ambik kesempatan dgn design header....

Dan Fiqa nak kasi tahu lah...header ni Fiqa buat ada gmbar Idola....phm x Fiqa ckp??? :(
 xphm cuba tngok  pic kat bwh ni...yg telah siap Fiqa design....


 so pic kat atas ni hnya contoh jer....ada lgi satu...tpi x mau lah upload...hehehe...kalau korang nak....korang bleh tinggalkan jejak dkt kotak comment...nmpk x tulisan COMMENT di bwh post title....jgn tgl jejak anda di shoutbox...tkot Fiqa terlepas pndang.....

orite!! kalau nak sertakan dgn Idola anda...sertakan wrna favourite anda...and nnti Fiqa buat ok...inshaAllah kalau ada msa...sbb Time skrg ni...Fiqa dok bzi bca bku...yelah nk exam spm dh 2012....hhehehe......

perhatian!!! header ni hnya untuk pngguna yg background blog dyer putih dan hitam saja.....sbb Fiqa bwt di Photoscape....bukan photoshop....

ok bye2....

Suka? Tenkiu sbb bca...follow! Tgl jejak! ok! Aishiteru

1 comment:

Nana Leina said...

wow.. nak jgak la buat header free.. hahaha.. lama xberseni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...