pages

Pengikut yang setia aishiteru!

Anda tekan! Anda Pandai...

Mana lagi best..? Hermmm

1 comments
16/3/2012
Assalamualaikum and hye semua mysayang2x all....sayang hampa..hampa sayang iqa x??? Xpalah...hehex...
Ermmm...iqa mmg sayang rakan2x bloggers iqa ni....lgpun iqa tngah hepy and excited sangat ni dapat updated blog.....agak lma dh lah x updated..dari tahun zaman batu lagi...kah kah kah.. :P la ni barulah ada masa nak updated..!! bzi sangat...lgpun internet sllu xdak...STOOOOP ACTING OK..!! DON’T WASTE MY TIME....BACK TO MAIN TITLE OK...”MANA LAGI BEST...?? “WHICH A MORE BETTER...???”
Apa yang best? What yang better? Nak tanya pendapat hampa..Blogging or Vlogging lagi best...Ha..!!! Apa..? xtau ker vlogging tu apa..Hampa ni ketinggalan zaman sungguh...ramai yang dah jadi pelakon dalam Youtube taw...ada Matluthfi,Anwar Hadi,ShahrinCool dan....errmm ramai lagi lah...x kenal ker sapa diorang tuh?? Ish ish ish.....hampa niey la...Bagi yang kenal or dah tahu apa itu Vlogging..TQ J hampa mmg baguih....
Tapi kan...aq niey kadang2x teringin gak nak try ber-VLOGGING plak...asyik ber-BLOGGING jerk...rasa2x jadi x n ramai peminat lau aq buat video...hhahahhaha...mmg x la kan..ha! apa? Hampa SUPPORT....OMG!!! TQ.....(perasan sebentar) J iqa ni pun bukan pandai sangat nak buat VLOGGING ni.,,.hampa kata senang...aku kata susah.....ayooooohai....hermmm depa tu ada gaya tersenderi...salah satu yang aq suka “buang masa I jer”...ShahrinCool...hahahha aq suka dia..sbb dia mmg cool habes n COMEI...
Hermmm..nak buat VLOGGING  ni kan...aq tengok lah..kebanyakkannya Background depa..lawa2x...cun and BEAUTIFUL PLACES....macam MatLuthfi tu...belajaq sampai luaq negara nuhh....video dia pun banyak kat overseas..ShahrinCool  plak...sama jugak...dekat England lah....kat na lagi tah...aq pun xtau...tapi kan..Banyak2x video yang aq tengok.....aq suka tonton video Matluthfi yang part kena paksa kawin tu ..ada dialog ni.... “EEEE..i x suka...i x suka...” heheh...xkan xtau kowt...mohong ma lau talak tau....lagi satu tajuk “serta paksa”...mmg best yang tu...kalau anwar hadi...aq suka yang part “EEUWWWWW” tu...lawak habes....kalau ShahrinCool...iqa suka part yang “mintak izin kalau nak oinjam barang” dan lagi satu “Cantik is BEAUTIFUL”..perghhhh mmg cantik habes tempat dia shoot tu....
Ha..!!! Lagi satu..last ni...sabaq sat..iqa tau hampa nak cepat get out from my blog sebab nak lawat blogfamous pulak kan..macam KakLyssa ,Yuyu zulaikha,WanHazel,BenAshaari...sat na....Bace sikit lagi nak cakap ni....hampa tengok x video yang tajuk “Ada Dara,Lu Kolot”....dh lama dh girl tu upload masok dalam youtube video tu....tapi iqa ni jer baru tengok....sbb tu tanya hampa....lau hampa tengok..perasaan hampa cm na? Lau iqa lah kan....mulut dia tu...mulut pmpuan xdak dara tu ah....dh lama kena cabai dan tonyohhhh mulut dia dengah lesung batu ...padan muka....bwt malu kaum HAWA jer...btol x? Ha! Kan dh hbis tulis....yg tu ja setakat ni...
salam n bye2... (^^,)
sory lau ada slh ejaan.....

Suka? Tenkiu sbb bca...follow! Tgl jejak! ok! Aishiteru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...