pages

Pengikut yang setia aishiteru!

Anda tekan! Anda Pandai...

I want and I hope...!!!

28/12/2011
Hallo!!! Semua sihat? Fiqa alhamdulillah sntiasa sihat walafiat....Korang dah mam ke blum....Bgi yg x thu mam tu apa??? Mam tu Makan....heheheh..... i rasa semua tahu lah mam tu...heheh.. (ayat gedik J) hahaha...but i’m not GEDIK ok.....Thats not my attitude....Fiqa anti budak yg terlalu gedik...sikit2 xpa..ni OVER!!! Harap maaf lah yer kalau ada yg terasa....kalau marah dengan apa yg Fiqa kata..silakan tubik dari blog LEMONADE MOUTH ini....tata...hehehehehehe.. J Tubik tu apa??? Kalau korang x tw...tnya org Terengganu ok...hahahah.... J
Baiklah....kita dh terlebih suda....dh lari tajuk...sebenarnya Fiqa teringin apa? korang nk tau x??? Fiqa ni dh lama teringin nk dgr  org memainkan gitar or pianO dekat Fiqa...especially org yg trsyg lah...kalau main...mmg romantiklah!!! Huhuhu..Fiqa mmg dh berpunya...tapi mslh nya...xleh jumpak..hahahahah....nk wt cm na kan??? Adalah sbb munasababnya fiqa x leh jumpa BF Fiqa...hnya Fiqa dan BF saja tw...hehehe....

6pk x pic animation kat atas tu...lebih kurang cm tu lah yg Fiqa teringinkan.... J ermm korang apa tw? Kita manusia...lain jiwa...lain perasaan....korang lain...Fiqa lain....tapi semua manusia di muka bumi ni x perfect... TAK PERFECT?? Bukan bererti seseorang itu tak mempunyai muka yg cantik...hidung yg senget....its mean...Kita tak perfect dgn ILMU DI DADA....ilmu apa??? ILMU UNTUK PERSEDIAAN DI AKHIRAT NANTI...

So korang tahu lah kan...Apa yg Fiqa nak n Fiqa harap...apa lagi kalau bukan....nak lelaki yg pndai main muzik...hehehe.....kalau xdpt...Fiqa redha jer....Fiqa sruh lah dya belajar main muzik kan....heheheheh....  kdg2 tu stdy pun fiqa dgr muzik...sambil2 lah kan...hahahah.... :)

ok lah...penat dah menaip....bye2..... (^^,)


Suka? Tenkiu sbb bca...follow! Tgl jejak! ok! Aishiteru

1 comment:

Nana Leina said...

tubik ialah blah kot? hahaha...
oh..kalau akak nak lelaki tu sngt belanja akak main outdoor game..hahaha..like bungee-jump.. fulamak... best kot..~!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...