pages

Pengikut yang setia aishiteru!

Anda tekan! Anda Pandai...

Thank You friend

24/12/2011

 
Hye smua...hri ni fiqa ada buat banner untuk 7 org kwn Fiqa yg telah join segmen Fiqa bru2 ni...so tnda penghargaan fiqa dekat 7 org ni...korang ambik lah banner ni...Fiqa buat free kat korang...ok....
 




 



 


 


      
 


 


7) http://ahmadsaufe.blogspot.com
 
 
jgn segan2...korang yg join ni ambik lah banner ni yer...fiqa buat ikhlas....hope nnti lau fiqa buat lgi segmen mcm ni...korang join lgi yer....sekali lgi...TERIMA KASIH
 

Suka? Tenkiu sbb bca...follow! Tgl jejak! ok! Aishiteru

4 comments:

misya mahazir said...

thanks a lot.. love it :)

NurHaziqahMohdRosli said...

thnx =) da amik banner tu <3
syg awk!!

misya mahazir said...

klau ade lgi, insya-allah saya join lagi :)

Detective Fiqa said...

hahaha conan ku tak penah kutinggalkan :D thanx yep :) hehehe cantik awak buat :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...