pages

Pengikut yang setia aishiteru!

Anda tekan! Anda Pandai...

Segmen Azam Tahun 2012

22/12/2011


Hye smua....Hope ada yg sudi nak sertai segmen yg Fiqa buat ni...Fiqa xtw nk bwt apa....so Fiqa dpt idea...nak buat segmen yg mcm ni....
Oklah...nk sertai segmen ni of course lah mesti ada syarat2 nya kan...ok syarat dia....if u want to join me...U must copy and paste banner yg Fiqa buat kt bwh ni msok dlm blog korang...yg ada gmbr Fiqa,satu belah kiri n kanan...nmpak kan? Ok GUD!....

Ok...bila dah copy n paste...Korang buat lah ayat korang....ayat apa azam korang? Xkan nk tnya Fiqa kot...korang punya azam sendiri lah..hehehe....contoh mcm yg Fiqa buat kt bwh ni...nmpk x? Bgus klau 6pk...kalau x 6pk lagi...tekan gmbr je...ok...



And akhir sekali..bila dh buat smua yg Fiqa suruh...korang tinggalkan lah LINK dekat kotak comment yg bleh Fiqa pi terus dekat blog korang...n Fiqa akan showkan dekat blog Fiqa ni...ayat saper yg best sekali...Fiqa akan letakkan yg pling atas...dan sekian sekian sekian...smpai akhir....dan! sorry...hehe ada lgi....tulisan,background ker,wrna ker...mstilah kemas n mudah untuk Fiqa fhm...lau x? Fhm2 sndirilah akibatnya..hehehe....
oklah segmen ni bermula...
Malam Jumaat-Sabtu...Hari Sabtu tepat jam 3.00PTG.maka berakhirlah segmen ni...hehehe....Hari isnin,Inshaallah kalau xdk pape halangan Fiqa tayangkan senarai yg dpt ayat pling best...ok..bye2..

Perhatian! Lau sesape x phm yg Fiqa suruh letak LINK dekat kotak comment tu mai Fiqa terangkan...its mean jgn letak LINK korang dekat shoutbox..nnti Fiqa terlepas pandang...nmpk x dekat bwh post title ada tertulis COMMENT...click n akan kluar kotak komen...ha! kt situ lah letak link korang....phm??


Suka? Tenkiu sbb bca...follow! Tgl jejak! ok! Aishiteru

11 comments:

Detective Fiqa said...

wahhh menarik but DF dont know la hahaha nanti if DF ade mase DF ikut segmen ni okay

fieqa said...

xpelah...lau ada msa join lah...tpi jgn join bila masa tu dh hbis...hehehe....

NurHaziqahMohdRosli said...

http://hazypeacemylife.blogspot.com/2011/12/azam-tahun-baru-2012.html

heya, i joined your segment =)
hehe.... do visit my blog ya!!

fieqa said...

tenkiu hazy sbb join Fiqa.....

fieqa said...

tenkiu hazy sbb join Fiqa.....

fieqa said...

tenkiu hazy sbb join Fiqa.....

fieqa said...

tenkiu hazy sbb join Fiqa.....

Apai said...

Assalamualaikum Rafiqa!

Bersampan menjenguk kamu...haha

Firstly I wish that your 2012 resolution will come true..insyaallah.

As for me, my resolution is still the same...I wish to have better life, great health and the most important thing is to be obedient servant to my creator..insyaallah

:)

http://ahmadsaufe.blogspot.com

Detective Fiqa said...

http://conan2657.blogspot.com/2011/12/kes-first-time-meehh.html

dah :D hahaha

misya mahazir said...

hai, saya join this segment.. lawat-lawatlah blog saya okey :)
http://misya94.blogspot.com/

abdul haq said...

http://diamlahhaq.blogspot.com/2011/12/segmen-azam-tahun-2012-rafiqa.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...