pages

Pengikut yang setia aishiteru!

Anda tekan! Anda Pandai...

Tudung Najwa Latif

0 comments
16/6/2012
okey kali ni Iqa nk cter yg Iqa baru2 ni tngok cter apa tah...x ingt....tpi cter kat tv tu ada najwa latif....kenal x? bohong la kalau x knal..hehe....soooo Iqa tngok cara dia bertudung....agak pelik tapi menarik....sooo Iqa pn try la buat mcm Tudung Najwa Latif......nk kata jadi tu...xtau la.....sbb Iqa buat mcm najwalatif tu....rasa pelik sgt...mybe x sesuai ngn muka Iqa yg chubby ni...hehe.....ha! kalau sapa x knl najwa latif ..ni ha pic dia....kenal x lgi? adodoyai....btw najwa ni sama sebaya Iqa...hehe...saja bgtau..teruja... haha.. =D
 

        najwa latif                                                 hana tajima
dlu bkn main lagi org ikut gaya tudung hana tajima.....tpi skrg ramai dh org tukar gaya tudung najwa latif....btw Iqa suka gaya tudung najwa lagi sbb lebih sng and simple........ermm kalau ada sesapa yg xminat najwa...jgn lah kutuk dia...dia pn mnusia biasa..ada silapnya tersendiri....hampa pn kalau jdi artis msti ada pnyalah kena kata lah...kena gossip la....biasa lah tu...lumrah hidup sbgai artis..kena lah terima segala dugaan....apa yg pnting SABAR....jgn cpt ptus asa....wlupn Iqa x brapa minat najwa....tpi Iqa still support dia....lgpn dia saudara kita jugak....saudara dalam ISLAM....xbaik mengata sesama Islam ni....ok? hehe...ceramah free lah pulak......soo entry kali ni pn pendek ja..malas nak taip....soo dengar lah lgu najwa latif and sleeq untuk dia....kalau x ska xyah dgr....moga terhibur....ok bye2...
 




Suka? Tenkiu sbb bca...follow! Tgl jejak! ok! Aishiteru

Aliff Aziz and Wawa Zainal

0 comments
14/6/2012

ermmm xlama lagi ramadhan akan menjelma....dh sedia ke blum wahai umat ISLAM??? hehe....Iqa dh sedia....xsabar nya nk puasa...tapi raya tahun niey rasanya x best sbb bukak sekolah cuti raya seminggu tu....terus trial SPM......xbest nya....huhu...
 


comel kan dorang (^^,)
 
ok lah kali ni entry biasa ja.....hampa tau dak lagu cinta ya cinta nyanyian aliff aziz.....Iqa baru dpt tau lagu ni sbb haritu Iqa ada tengok cter CINTA VLOG di TV9....hampa tengok tak cter tu.....cter tu malam..xingat kul brapa tapi hri rabu 6.6.2012 yg lalu.....aliff aziz yg brlakon ngn wawa zainal....ramai lagi la....comel lah depa dua tu acting...hehe.....
 
BTW nk kasi tau...lagu cinta ya cinta tu mmg best wlupn melodi dia rentak dia smooth and slow.....hehe....and then...hampa tau dak lagu aliff aziz satu lagi tu....jangan ganggu pacarku...hehe...lagu tu boleh tahan la....kan? soo kat bawah ni ada video lagu cinta ya cinta....dan kalau nk download lagu tu....just click LINK yg Iqa dh kasi kt bwh ni....kalau nak main video just click stop lagu di blog Iqa ni....ada kat sidebar bawah sekali....hehe...enjoyed!
.
.
.

cinta ya cinta=aliff aziz.....
 
LINK download lagu----->http://search.4shared.com/postDownload/F-Wbvzs_/Aliff_Aziz_-_Cinta_Ya_Cinta.html
 
btw Iqa x minat sangat pn Aliff Aziz......Iqa minat wawa zainal....lgipun lagu cinta ya cinta tu best gak....sbb tu Iqa nk share...haha....xsalah kan? and harini Iqa sedih sangat......sbb result periksa Iqa menurun.....btw iqa dh usaha...nk wt cmna.....usaha lagi utk spm...tol tak? ok la...bye2....

Suka? Tenkiu sbb bca...follow! Tgl jejak! ok! Aishiteru

Photographer

0 comments




 
ok....skrg ni bru Iqa boleh updated blog....sbb Iqa skrg ni pn malas sgt nk bukak blog....hehe....tpi still syg la kat blog Iqa ni....ermmm...entry ni rasanya x panjang kot...sbb Iqa pn malas nk menaip sbnrnya....hehe.....cuma Iqa nk kongsi minat baru Iqa dalam satu bidang ni...iaitu PHOTOGRAPHER.....jeng3.....mesti ramai yg minat DSLR...snap pic lawa2....semua tu bagai lah.....Iqa pn sama....Iqa start minat sejak tahun ni....itupn sbb Iqa guna camera biasa ja....and then Iqa snap satu pemandangan dekat Langkawi.....dh lama dh pic tu.....cuma Iqa view balik pic dalam folder computer Iqa ni.....Iqa tertarik dgn pic yg Iqa snap tu.....terus Iqa jadi jatuh cinta nak snap pic banyak2....sejak pada tu la Iqa jadi minat dalam Photographer ni.....hehe.....hope hampa boleh support Iqa tau.....

Tapi mak Iqa sruh jadi cikgu.....Iqa cakap kat mak Iqa nak jadi Cikgu Tadika dh la....sng cter.....mak Iqa pn setuju....so x palah....ada masa part time...Iqa akan jadi seorang photographer....dan seorang Guru Tadika....insyaAllah.....kena usaha dengan doa.....baru berhasil kan....?

So....kalau ada sapa2 yg minat Photographer boleh lah join group ni bersama Iqa di Facebook....
http://www.facebook.com/groups/366528733394394/ insyaAllah kalau Iqa on9...Iqa approve hampa utk join Group ni.....sent la pic yg hampa snap and upload di group tu.....Iqa suka tengok pic yg lawa2.....hope share2 lah yer...btw itu group PHOTOGRAPHER...hehe...ada masa add la FB Iqa sama tau....ok bye....
Suka? Tenkiu sbb bca...follow! Tgl jejak! ok! Aishiteru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...