pages

Pengikut yang setia aishiteru!

Anda tekan! Anda Pandai...

My Lovely Bloggie

1 comments
14/4/2012
ha!! nmpk x pic kt ats ni....iqa bru ja create page kat facebook..mmg bru sgt2...so yg like page iqa tu...just iqa saja yg like...so nk mnmbh kan lgi org like..iqa nk promote la...so sapa ada FB..hrp2 bleh la like yer..haha....rsanya smua ada FB kan....dan add la iqa skli kt FB...hehe...so link page FB iqa ada kt bwh ni....tekan dan terus like ok...yg nmbe dua tu...FB iqa..bkn page..yg first tu page FB iqa....sng kan..just like and add...x susah...dan iqa akan approve sapa yg add...inshaallah lau iqa on9 yer..hee..:)



so itu ja story mory iqa...just nak promote page FB iqa ja..hahaha.....
kbye2 (^^,)


 

Suka? Tenkiu sbb bca...follow! Tgl jejak! ok! Aishiteru

I Hope he can accept me...if not I REDHA... :(

0 comments
11/4/2012


pic ats niey aku amik sndiri.....iqa ada post kt FB gak..hahaha....cun x?? :P

ok lah....rasanya typewriter iqa kali ni pendek lgi....just nk share apa yg iqa nak type....hehex...
iqa bru niey...bru jer clash.....ngn budak KULIM....sbb dia ckp iqa niey trlalu baik untuk dia....tpi iqa x rasa iqa ni baik sgt..sbb iqa pn ada wat silap.....setiap manusia pasti akan buat silap...kita xkan lari dari buat silap...btol x? tapi xpalah...dh dia nak clash...iqa paham..iqa pn clash ar kan...sdih tu mmg sdih..tpi nk wt cm na....iqa hnya brdoa untuk hilangkan rsa sedih...itu jer.....

and NOW...!!!!! hati iqa ni dh trkatup rapat buat mna2 laki.....tapi ada sorang yg hadir dlm hdup iqa ni....nma dia MUHAYMIN.....iqa pn xtau dia nak kapel ker x ngn iqa...tpi dia suh iqa solat istikharah....dan hti iqa dh trbukak untuk dia sejak hti iqa ni trkatup rapat dlu.....dh sbulan iqa alone tanpa cinta....dan Muhaymin tu pn baik....iqa nilai dia sprti Dia melabuhkan cintanya pada Allah dlu bru cinta Iqa.....itulah taste iqa....iqa dh mula rsa syg lah kt dia....tpi ntahlah dia nak terima iqa ke x???

Dan pling sedih....mak iqa dh ambik henset iqa ....so xleh dh msej ngn Muhaymin tuu....tpi iqa msej kt FB Muhaymin.....dia ckp...dia fhm.....alhamdulillah dia paham...kerana dia memahami iqa....lgi brtmbah rasa syg iqa kt dia....cuma iqa ja xtau dia syg iqa ker x??? tpi kan...yg best nya...dia cousin kepada kawan iqa.....best nya kerana iqa bleh communicate ngn dia gna SURAT...iqa bgi surat kat kwn iqa tuu...dan dia bgi kat cousin dia(muhaymin)...hahaha....lagi satu...yg mmbuatkan aku lagi syg kat muhaymin sbb dia ckp "LAU BLEH DIA NAK COUPLE BIARLAH KEKAL SMPAI KE JINJANG PELAMIN"....xprnah lgi seorang lelaki yg ckp cm tu kat iqa...nmpk sgt dia ikhlas bila mncintai seseorang pmpuan...tol x? tpi ntah....iqa brdoa dia bleh terima iqa...lau sebaliknya..iqa pasrah dan redha shaja.....iqa pn xleh pksa dia terima iqa..tol x??? :D

iqa rasa smpai di sini saja....sekian...
bye2 (^^,)


 

Suka? Tenkiu sbb bca...follow! Tgl jejak! ok! Aishiteru

kek UNIKS yang sedap..

1 comments
7/4/2012
hai semua...lama dh kan kita x jumpk..hahaha...yela tu....sory la..iqa lma x updated blog sbb bizi jer memanjang...sllu kna stayback kt sklh.....huhu..penat ohhh...nk spm lgi...hope u allz faham yer.....
 
Ok la....skrg iqa nak kongsi pic  kek yg pelik,unik...tapi sedap....hehehe....so di bawah ni smua kek yg iqa ambik dari internet...dan suh org bwt..rasanya mmg sedap la.....mcm kek biasa la....cuma rupa dia jer nmpk BEST...tol x?
 
ni lah rupa dan kek yg jadi feveret iqa..sbb iqa mnat tangkap gambar..hehe




so...itulah antara pic kek yg unik..tapi sedap..korang try lah buat..x rugi pn try..sbb iqa dh try...bkn iqa yg buat..iqa suh org bwt..hahaha....jdi entry kali ni pndek je...sbb x tau nk cter apa...otak blank...ingt SPM jer....hehe..eh doakan iqa tw...

kbye (^^,)

 

Suka? Tenkiu sbb bca...follow! Tgl jejak! ok! Aishiteru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...