pages

Pengikut yang setia aishiteru!

Anda tekan! Anda Pandai...

Hidup Sudah Berubah

12/12/2011
 
 
Hye semua...kini hidup Fiqa dah x seceria dulu...Dulu makan bersama...ketawa bersama...tonton TV bersama..Tapi segala2 nya berubah kerana satu KESAKITAN yang amat perit....Kesakitan itu boleh diubati jika diiringi dengan doa dan alunan ayat2 suci Al-Quran...Fiqa sekarang di dalam dunia KESEDIHAN..sudah tidak kenal erti JENAKA....its mean...Selawak mana pun jenaka itu...sudah tidak mampu untuk buat Fiqa ketawa seperti dahulu....Entahlah...Mungkin Korang tidak dapat merasa keperitan yang Fiqa alami sekarang......Mungkin akan terdengar juga nada ketawa Fiqa kadangkala itu....Tapi x seceria dahulu.....hurmmm...sedih kan?? mmg sedih......Hanya Tuhan Saja Yang Tahu betapa sedihnya hati Fiqa sekarang ini...
 
Mmg sukar untuk Fiqa berterus-terang...Tapi amat payah juga untuk Fiqa pendamkan seorang diri...Mungkin Fiqa patut share dengan korang...Hope korang berikan semangat untuk Fiqa teruskan hidup Fiqa...Terlalu banyak dosa besar dan kecil yang telah Fiqa lakukan sepanjang Hidup ini...Setiap hari Fiqa menagisi wajah sayu UMI Fiqa...spa UMI?? Umi tu mak Fiqa lah....sedih pabila setiap kali Fiqa terpandangkan wajah Umi Fiqa...I call her UMI....My MOM IS EVERYTHING FOR ME....so sementara ibu,umi,mak,mama,mami hidup di atas dunia ini....pergilah mintak ampun dengan IBU2 kita...dan ingatlah kembali...apa yang IBU2 kita telah lakukan untuk kita dari kecil hingga dewasa???? APA???? Mmg sakit hati ini bila mendapat tahu yang umi Fiqa ada FIBROD di Rahimnya...Fibrod itu ketumbuhan!! Nak tunjukkan gambar tapi Fiqa x sanggop nak tengok...korang carilah sendiri gambar tu....
 
Tapi...dikala kesedihan inilah..ada seseorang yang mampu memberikan semangat untuk Fiqa....Setiap hari mak Fiqa menangis...Fiqa hanya mampu memujuk...sekrang mak Fiqa dah x berdaya untuk kemas rumah...pendek kata MENGEMAS RUMAH DAN MASAK...NOW!!!! BARU FIQA RASA BETAPA LETIHNYA MENJADI SEORANG IBU...SEBAB SEGALANYA MAK FIQA SERAHKAN KEPADA FIQA....and effect bila buang ketumbuhan tu...mak Fiqa kena buang rahimnya sekali dan x boleh mengandung....sebak di dada Fiqa ni dikala mendengar BERITA ini...bayangkan ini terjadi kepda korang????
 
AHHHHHH!!!! Fiqa x sanggop nak menaip lagi..sampai di sini sahaja....now Mak Fiqa ada di hospital KPJ...dan Fiqa hanya mampu berdoa kepada ALLAH SWT kerana ini smua ujian daripada-NYA....dan Fiqa hanya bersendirian jika tiada orang di sisi....
 
 

Suka? Tenkiu sbb bca...follow! Tgl jejak! ok! Aishiteru

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...