pages

Pengikut yang setia aishiteru!

Anda tekan! Anda Pandai...

Perkataan baru "TIGA KATA"..

2/1/2012

Hye smua....entry kali ni ditujukan kepada mereka yang sudah lupa erti cinta...hanya tiga kata sahaja...sudah cukup besar maksudnya...

Hehehe... J mesti korang tahu lagu kru tiga kata tu kan? So dlm lirik lagu tu hnya ada tiga perkataan...
Aishiteru,wo ai ni,saranghae, Naan unnai kathalikaraen(fiqa pn xtw apa??) pastu bnyk lagi lah kan perkataan2 yg lain kan....yg berkenaan dengan I LOVE U....jadi sekarang Fiqa nk kongsikan dengan korang satu lagi perkataan baru...maksudnya I LOVE U jugak....tapi sebelum tu...Fiqa nak korang  nyanyi dlu lagu tiga kata tu...hehehhe...gurau ja.. J J

Tapi kan...nyanyi jugak...ni Fiqa bagi lirik....sikit je... Wo ai ni I love you Aku cinta padamu Tiga kata paling bermaknaTapi jarangnya didengar...tepuk tngan...yey..... J pndai pun nyanyi..hehehe... J gila lah Fiqa ni kan?? Jgnlah mrh...tahun2 baru ni mana ada org marah2 dah kan??? J
Ermmm...org zaman skrg ni...mna ada dh nak romantik kan...pastu candle light dinner lah...semata2 nak bgtau.. “SAYA CINTAKAN AWAK”....hahha...padahal kdg2 tu x tercakap pun....btol x? Selalunya lelaki lah yg mula dlu kan..kalau pmpuan nnti terbalik pulak...mcm org tua ckp tu apa tah.... ha!! Perigi mencari timba...(betol ker?) L
So korang betol ni nk tahu perkataan yg baru fiqa jumpak....tiga kata jugak....nk tau ka??
pejam mata.... :B
Heheh... J perkataan nya pelik sikit.....mybe ada yg dh thu...dan mybe ada yg x thu dgn perkataan  “GUMINAVO ZOU DIAU”...pelik kan...? tapi mean dya I LOVE U jugak...Fiqa dpt tau perkataan ni dari buku novel....fiqa pn x ingat bku novel tu tjuk apa...dh lma dh Fiqa bca....kalau x caya...korang search kat internet....ia mmg berkait rapat dengan CINTA....setakat ni saja...kalau ada benda yg baru lagi...Fiqa inform lain ok....and remaja ka,sesapa ka...nak guna perkataan ni untuk bgtau yg korang cintakan seseorang...gunalah ok...dan juga jgn lupa inform kat fiqa ok..kalau dh berjya menawan hati si dia...hahahhahah.... J J J

Bye (^^,)


 

Suka? Tenkiu sbb bca...follow! Tgl jejak! ok! Aishiteru

5 comments:

Balqis Azhar said...

haha

biarlah balqis smpan kata2 itu utk
suami tercinta.agagaga ;)

Farid said...

i dont have experience...muahaha

syamy said...

wahh ! terbaekk la ,
nice entries sys :D

::thexieza:: said...

bestnye klu ade laki yg ckp cmtu kt kite..hehe

eintan nurfuzie said...

buku karya ramlee awang murshid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...