pages

Pengikut yang setia aishiteru!

Anda tekan! Anda Pandai...

Sekolah dan SPM 2012

6/1/2012


hye smua...sori kalau Fiqa lambat updated blog....sebab fiqa nak SPM dh...so xleh main2 dh lah kan....mybe thun ni..ini lah last fiqa post...lepas ni xtau lagi..mybe next year plak kan....xkan korang xpnah ambil exam...thu2 lah kan...nk exam ni knalah stdy hard kan.....jadi hope korang fhm yer....jgn marahkan Fiqa ok.... :)
 
Jadi..hari pertama haritu sekolah ...bermula 4/1/2012....dh dapat kerja rumah....tpi nasib baik SIVIK jer...pastu esok plak....dpt keje lagi...kena buat rumusan....adoi...pening kpla...tpi nasib baik jugak kna hntar isnin mnggu depan....hehheheh.....phm2 lah kan....



 
pastu....hari ni plak...kna dengar taklimat pasal disiplin plak....huhuhu...mengantok gila dduk dekat dewan selama dua jam....korang phm lah kan...kalau disiplin ni...cikgu berleter panjang....smpai waktu rehat pun terlepas....huhuhu......lapor tw x....tpi nsib baik....ckgu baik hati gak...bgi kami rehat...hehhehe....tq cikgu....
 
so...Fiqa nak kasi  tahu lah dekat sesiapa yg bakal mengambil SPM 2012 tahun ni...xkan tahun depan kot....heheh....Fiqa nk kasi tw....trial SPM 2012 bulan julai ok....kita sedang berpuasa masa tu....korang tahu ke x....bulan ramadhan sekarang dlm bulan julai dah....ish3....sah2 x ambil thu ni...kalau yg dh thu tu...alhamdulillah....bagus... :) jadi...kita ni...termasuk Fiqa ni...kena berjuang habis-habisan untuk spm tahun ni...xleh main2 dh ok....exam SPM pun sekarang...cikgu Fiqa lah bgtau...kita hbis lambat exam nnti....kalau mcm thun 2011 dua minggu ja exam....kita mybe tiga minggu....depend lah kalau bgi yg ambil matapeljaran bidang lain kan..mybe hbis cepat...kita x sama bidang....Fiqa bidang ICT....hehehhe....
 
so..Fiqa nak mintak maaf sekali lagi...kalau lepas ni Fiqa x updated dh blog ni....korang jgn marah Fiqa ok....bukan Fiqa tinggalkan terus blog ni...cuma x updated ja...ish3.....jgn salah faham....
 
oklah....doakan Fiqa bleh jwb trial dan SPM tahun ni ok....Fiqa pun doakan korang semua dan bak kata orang korea "AJA-AJA FIGTHING" hehehe..... I WILL MISS U ALL....bye2... (^^,)

Suka? Tenkiu sbb bca...follow! Tgl jejak! ok! Aishiteru

6 comments:

Mishter Izwän said...

yeke ni last entry, jgn ckp je tau, mule2 je rs cm tak de mse tuk stdy, tp sbenanye bnyk mse kite utk huhahuha . . . tp kalau fiqa rajin stdy bgs la, hope SPM dpt straight A

Nanal0vey0u said...

good luck! hopefully kita sama2 akan berjaya.. aminn.. :D

*Gebangza Gurlz* said...

bez 0f luck..
h0h0..

Farid said...

saya pown trial SPM taun 2011 bulan posa gak...hehe

Cik Puan Muda Umi said...

gudluck k dik..mesti boleh buat punya..:)

Ika said...

same lah spm thn ni. gud luck! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...