pages

Pengikut yang setia aishiteru!

Anda tekan! Anda Pandai...

❤❀HOLLAND❤❀

13/1/2012
Hye semua...Alhamdulillah Fiqa masih dapat post di blog ni...rindu rasanya...hehehhe.....Korang rindu Fiqa?? Fiqa pn rindu gak...hahahhaha....
 
Hari ni...huh!!! agak penat....sebab kena tnggu uncle bas tu mai...lambat benor dia mai ambik...mmg tension lah tnggu....tpi sabar je lah.... :) ermmm....korang mesti nak tau kan apa bendalah maksud post title Fiqa kali ni.kan.....? HOLLAND??? APA TU???? hik hik hik.....mesti ada yg dh tau....dan ada yg xtau...kesian.... :( xpa2...Fiqa akan bgtau jugak ....tapi Fiqa nak bercerita sikit lah....hahaha :D
 
Minggu kedua sekolah ni...Fiqa dah xpi sekolah dua hari...bukan ponteng eh...tapi sakit....mmg teruk....terbaring atas katil ja....nak makan minum pun terseksa taw.....sakit sgt2....tpi sekarang ni dah elok lah...Alhamdulillah....oklah sebelum Fiqa gtau apa itu HOLLAND....sudilah baca puisi di bawah ni...
 
"NILAI PERSAHABATAN DAN PERCINTAAN
TAKKAN CAIR PADA MUSIM PANAS
TAKKAN BEKU PADA MUSIM SEJUK
TAKKAN GUGUR PADA MUSIM LURUH
TAPI SENTIASA MEKAR SEPERTI MUSIM BUNGA"
 
Ok x puisi kat atas ni...bukan Fiqa yg create....but "my sweetheart" hehehe... :) i miss u dear.... 

HOLLAND tu maksud dia "HOPE OUR LOVE LAST AND NEVER DIE"
Nama Holland ni pun ada kat luar negara....tapi bukannya Fiqa cerita pasal luar negara...pasal maksud HoLLANd...heheheheheh..... :)

"Hope hepy read about this"
Bye (^^,)

 

Suka? Tenkiu sbb bca...follow! Tgl jejak! ok! Aishiteru

4 comments:

SD said...

fiqa,kalau nak tgk kraf boleh tgk kat sini

FB : http://www.facebook.com/pages/Trendysite/190159767684658

BLOG :

http://trendysite-trendysite.blogspot.com/

SD said...

ok ke doodle tu..hihi..sy xlah pandai mana punn..baru2 cuba belajar :)..kalau nak boleh je..

normi nieza said...

nie mesti peminat citer gemersik kalbu kan?haha..saya dah follow awak klu sudi followlah saya...:)

susulemakmanis said...

comel blog!dah followww!=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...