pages

Pengikut yang setia aishiteru!

Anda tekan! Anda Pandai...

LOve Chinese Boy..

26/1/2012
hye all...!!! kita jumpa lagi yah....so cuti raya cina ni...korang pi mna?? fiqa x pi mna pn...hehehhe....keje skolah pn bnyk...xdk msa nk pi lepak2 ni.... :)
 
so entry kali ni plak...Fiqa nak cter psal "LOVE CHINESE BOY"...yuhuuuuu..!!!! :) sape lgi kalau bukan tuan punya blog ni yg suka chinese boy...hahahahah....tapi x lah suka gila2...just suka dia macam mana fiqa minat korea/kpop.....phm? ok...macam ni kisah macam mna fiqa minat chinese boy tu....
Hari selasa..hari First Fiqa pi daftar tusyen...tusyen "PRIMA SAUJANA"....FIND ME OK???? hahahha.....ok...lepas jer dh daftar...Fiqa dibenarkan masok terus kelas....kelas Favourite Fiqa..."ADDMATH" hahahahha.....masok je kelas...Fulamak..!!! nk tw apa yg Fiqa nmpk.....Fiqa nmpk sikit jer org dlm kelas tu...dan semua cina....termasuk fiqa 10 org jer...heheh....baru best belajar..btol x??

Pastu kan....ada sorang chinese boy ni...Dy mmg boleh digelar sebagai MR.BEAN yg suka buat kecoh....tapi chinese boy ni baik....Fiqa xtw nma dia....malas nk amik tw.....lepas tu kan...Tiga hari sebelum cuti raya cina....Fiqa ada pi kelas "MATHMODERN" plak....chinese boy tu ada sekali....mmg hepy nmpk dia...sebab cara pakaian dia cool...xsarat sgt....just shorpant dan t-shirt...enough..!!!

pastu bila dah habis kelas...Fiqa keluar lah dari kelas tu kan....xkan nk dduk plak dlm kelas tu....hahahah....And then dia tegur Fiqa....
Korang bca lah dialog kat bwh ni yer....


Chinese boy: "Eh u....U nama apa hah??"

Fiqa: "RAFIQA..."

Chinese boy: "Hah..!!! AFIQA eh??"

Fiqa: (ketawa hahaha) "NO lah....R...A...F...I...Q...A.."

Chinese Boy:(senyum) "Oh...ok i see...."

pastu kan....dia mcm xmau ckp apa dh....Fiqa pn terus blah lah....smpai sekerat jalan...dia panggil....
bca dialog di bawah....

Chinese boy : "Rafiqa....u stay mana eh?"

Fiqa: "stay taman perwira...bm..."

Chinese boy: (muka terkejut) "Oh...dekat saja loh dengan rumah saya..."

Fiqa: "Ye....u tinggal lorong mna?"

Chinese boy: "u dulu lah....tinggal lorong mana?"

Fiqa:"Lorong 7.."

Chinese boy: (senyum lebar) "Lah....dekat saja....xpa...nnti I jerit nama u ok"

Fiqa:(mka hepy) "Ish xpayah lah u...."

Chinese boy:"xpa...kalau nanti kalau ayah or ur mom tnya...u just cakap NOTHING"

Fiqa:"hehe....ok lah...."

Chinese boy:(senyum jer) "Ok...bye-bye Rafiqa...see u again...hepy holiday"

Fiqa:(senyum jugak) "ok thanks...hpy chinese new year..bye2..."


hehehe...mmg fiqa hepy sgt2...sbb dia sembang ngn fiqa mcm kami couple jer....dh la dia tu handsome...ada mix plak.....kulit dia x lah putih sgt...muka dia mcm melayu sikit....btw...dia hensem sgt2....hahahhaha....First time Fiqa suka kat CHINESE BOY dgn sebegitu rupa dan terlupa nk tnya nma dia balik....biarlah....yg penting...my huby ttp di hati MR.Z forever 22/7/1991

bye2....(^^,)
 

Suka? Tenkiu sbb bca...follow! Tgl jejak! ok! Aishiteru

2 comments:

mizmarmalade said...

Amboi, untunglah dia ek.. hihi :)

Mohammad Abu Bakar Kamal said...

Entry ni kelakar... hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...