pages

Pengikut yang setia aishiteru!

Anda tekan! Anda Pandai...

HOLIDAY DAH DATANG!!!!

sebelum tu fiqa nak mtx maaf lah sbb dh lama sgt3 fiqa x updated blog ni....fiqa pn rndu jgk kt blog ni...jgn mrah eh!! hehehhe
ok!! continue!!! ermm holiday dah tba!! so...apa plan hampa time cuti2 ni...xkan x gi jln2 kot....fiqa pn gi jln2...lainlah klau sper2 ada amek SPM tu....tpi amek SPM pn bleh cuti lagi GILA2 lah nnti....knapa fiqa kata GILA??? sbb cuti utk bdk2 yg dh hbis SPM ni hmpir brbulan2....dh xpyh jejak kaki kt sklh dh...sbb SPM dh hbis....hahahah...kalau sper rjin nk amek STPM tu lain cter lah kan.....tpi fiqa inshaallah nk pi UNIVERSITI teros....xmau dh lah pi sklh...bleh gila tw x....hahahhaha......gila2 pn utk msa dpn fiqa gk kan.....! hehex.....well..!! fiqa thun dpn bru jdi "SPM CANDIDATE"...so nk lah enjoy2 sat dlu kan....nti dh puas enjoy2.bru bca bku..hahahhaha.....ermmm...tkot lah jgk rsanya......lbih tkot nk amek PMR dlu...heheh.....ermmm itu ksah sal SPM....so ,....

Ini utk kpda kaum perempuan saja ekh.....ade sper2 yg dh gnti PUASA!!!! puasa blan RAMADHAN hari tu lah....ermmm.....lau enjoy2 ngn cuti tu...jgn lpa ganti...lau x!!! thulah akibatnya kan....org Islam msti tau akibatnyer kan.....so beringat2lah jgk....ni nsihat utk korang n utk fiqa jgk....hehehe....

dan lagi....
holiday ni msti lgi bnyk org pi LUAR NEGARA!!!! hahahha....fiqa tringin nk gi Luar Negara...tpi sper lah nk bwk kan....tnggu je lah kwin nti....gi HONEYMOON!!! hahahahha......sper yg ada duit tu bleh lah pi...tpi bringat jgk kalau bab SHOPPING..perempuan ler yg sllu boros skli...heheh...fiqa pn sma...hahahah.....tpi mksud fiqa bkn gi LUAR NEGARA TU....pi LONDON,PARIS....MAKKAH pn LUAR NEGARA gak kan....x slah lau gi umrah....bleh wt haji skli..kan3....brtuah lah pnya badan yg pi tu kan.....

conclusion!!! fiqa ni ska gi holiday kat tmpt2 yg ada air....contohnya..SUNWAY LAGOON....PANTAI....AIR TERJUN.....DALAM BILIK AIR...hahahahha....just kidding!!!! pi resort....tdur kat kat resort2 pulau...island...huh!!! mmg bes...smbil2 mnum air kelapa sjuk...heheheh.....sdp tu.....well...!!! hampa dah tw fiqa nk holiday kt tmpat cm na??? so hampa lak mcm mna??? nk jgk lah thu..heheheh.......
btw.....finally i want to wish to u ALL....


 

Suka? Tenkiu sbb bca...follow! Tgl jejak! ok! Aishiteru

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...