pages

Pengikut yang setia aishiteru!

Anda tekan! Anda Pandai...

Blog yang telah ditaip!!!

27/11/2011

Hye semua! Hari ni Fiqa bosan sangat...so Fiqa xtau lah nak post apa..Cuma Ha!!! Fiqa tw nk post apa...hehe..jeng3...
Fiqa nak bagitau lah kan...nak kongsi lah sikit apa yang Fiqa ada..Fiqa ni suka sangat dengar lagu...bila time hari exam pun Fiqa ulangkaji sambil dengar lagu..sebab tu dapat result teruk ..hehe..kantoi sudah!! Tak palah...Fiqa ni selalu download lagu...tabiat Fiqa ni..Fiqa akan download lagu bila dah tengok cter movie ker,drama ker..ape2 lah yang tayang kat TV rumah Fiqa..Fiqa akan stop kan dekat lagu tema cter tu..and Fiqa akan cari..depend lah...kalau lagu tu best Fiqa akan download..lau tak best Fiqa tak download lah..wt pa kan? Buang masa!!! Hampa paham ke tak apa yg Fiqa cuba sampaikan ni....lau xpham..buat2 paham lah saja...
So bila dah download lagu tu...mesti tersangkut nama-nama blog entah sape pn Fiqa x kenal...so ini lah yang Fiqa nak kongsi ngan hampa...nama2 BLOG yg ada dlm senarai lagu yg Fiqa download..so Fiqa nak promote lah nama2 BLOG ni..hehe..hope hampa pi BLOG depa n follow...hehhehehehe....
Hish...mesti hampa kata Fiqa gila kan..sebab hampa tak paham apa yang Fiqa cuba tulis dalam post ni kan...tapi lau ada yang paham tu TERIMA KASIH AISHITERU FIQA UCAPKAN..heheheh....
So ni lah nama2 BLOG tu


                           sazri88


                            leeos

                         nyayianjiwaku

                               medoho

so itulah blog2 yang terkandung dlm senarai lagu Fiqa...Fiqa simpan dalam desktop laptop Fiqa jer lah...bukan upload dlm henset sbb handphone Fiqa mak x bgi gna...kantoi haritu sbb Fiqa bercinta n mesej x berhenti...hehe...so lepas Fiqa SPM nnti baru boleh dpt balik hnset Fiqa tu...haha...huih...xsbrnya nk tnggu lepas SPM....nak ambik lesen kereta,keluar ngan kawan2....dan mcm2 lagilah..hahaha...xsbr nya!! hehehe


Suka? Tenkiu sbb bca...follow! Tgl jejak! ok! Aishiteru

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...