pages

Pengikut yang setia aishiteru!

Anda tekan! Anda Pandai...

Tudung Najwa Latif

16/6/2012
okey kali ni Iqa nk cter yg Iqa baru2 ni tngok cter apa tah...x ingt....tpi cter kat tv tu ada najwa latif....kenal x? bohong la kalau x knal..hehe....soooo Iqa tngok cara dia bertudung....agak pelik tapi menarik....sooo Iqa pn try la buat mcm Tudung Najwa Latif......nk kata jadi tu...xtau la.....sbb Iqa buat mcm najwalatif tu....rasa pelik sgt...mybe x sesuai ngn muka Iqa yg chubby ni...hehe.....ha! kalau sapa x knl najwa latif ..ni ha pic dia....kenal x lgi? adodoyai....btw najwa ni sama sebaya Iqa...hehe...saja bgtau..teruja... haha.. =D
 

        najwa latif                                                 hana tajima
dlu bkn main lagi org ikut gaya tudung hana tajima.....tpi skrg ramai dh org tukar gaya tudung najwa latif....btw Iqa suka gaya tudung najwa lagi sbb lebih sng and simple........ermm kalau ada sesapa yg xminat najwa...jgn lah kutuk dia...dia pn mnusia biasa..ada silapnya tersendiri....hampa pn kalau jdi artis msti ada pnyalah kena kata lah...kena gossip la....biasa lah tu...lumrah hidup sbgai artis..kena lah terima segala dugaan....apa yg pnting SABAR....jgn cpt ptus asa....wlupn Iqa x brapa minat najwa....tpi Iqa still support dia....lgpn dia saudara kita jugak....saudara dalam ISLAM....xbaik mengata sesama Islam ni....ok? hehe...ceramah free lah pulak......soo entry kali ni pn pendek ja..malas nak taip....soo dengar lah lgu najwa latif and sleeq untuk dia....kalau x ska xyah dgr....moga terhibur....ok bye2...
 




Suka? Tenkiu sbb bca...follow! Tgl jejak! ok! Aishiteru

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...