pages

Pengikut yang setia aishiteru!

Anda tekan! Anda Pandai...

Photographer





 
ok....skrg ni bru Iqa boleh updated blog....sbb Iqa skrg ni pn malas sgt nk bukak blog....hehe....tpi still syg la kat blog Iqa ni....ermmm...entry ni rasanya x panjang kot...sbb Iqa pn malas nk menaip sbnrnya....hehe.....cuma Iqa nk kongsi minat baru Iqa dalam satu bidang ni...iaitu PHOTOGRAPHER.....jeng3.....mesti ramai yg minat DSLR...snap pic lawa2....semua tu bagai lah.....Iqa pn sama....Iqa start minat sejak tahun ni....itupn sbb Iqa guna camera biasa ja....and then Iqa snap satu pemandangan dekat Langkawi.....dh lama dh pic tu.....cuma Iqa view balik pic dalam folder computer Iqa ni.....Iqa tertarik dgn pic yg Iqa snap tu.....terus Iqa jadi jatuh cinta nak snap pic banyak2....sejak pada tu la Iqa jadi minat dalam Photographer ni.....hehe.....hope hampa boleh support Iqa tau.....

Tapi mak Iqa sruh jadi cikgu.....Iqa cakap kat mak Iqa nak jadi Cikgu Tadika dh la....sng cter.....mak Iqa pn setuju....so x palah....ada masa part time...Iqa akan jadi seorang photographer....dan seorang Guru Tadika....insyaAllah.....kena usaha dengan doa.....baru berhasil kan....?

So....kalau ada sapa2 yg minat Photographer boleh lah join group ni bersama Iqa di Facebook....
http://www.facebook.com/groups/366528733394394/ insyaAllah kalau Iqa on9...Iqa approve hampa utk join Group ni.....sent la pic yg hampa snap and upload di group tu.....Iqa suka tengok pic yg lawa2.....hope share2 lah yer...btw itu group PHOTOGRAPHER...hehe...ada masa add la FB Iqa sama tau....ok bye....
Suka? Tenkiu sbb bca...follow! Tgl jejak! ok! Aishiteru

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...