pages

Pengikut yang setia aishiteru!

Anda tekan! Anda Pandai...

Aliff Aziz and Wawa Zainal

14/6/2012

ermmm xlama lagi ramadhan akan menjelma....dh sedia ke blum wahai umat ISLAM??? hehe....Iqa dh sedia....xsabar nya nk puasa...tapi raya tahun niey rasanya x best sbb bukak sekolah cuti raya seminggu tu....terus trial SPM......xbest nya....huhu...
 


comel kan dorang (^^,)
 
ok lah kali ni entry biasa ja.....hampa tau dak lagu cinta ya cinta nyanyian aliff aziz.....Iqa baru dpt tau lagu ni sbb haritu Iqa ada tengok cter CINTA VLOG di TV9....hampa tengok tak cter tu.....cter tu malam..xingat kul brapa tapi hri rabu 6.6.2012 yg lalu.....aliff aziz yg brlakon ngn wawa zainal....ramai lagi la....comel lah depa dua tu acting...hehe.....
 
BTW nk kasi tau...lagu cinta ya cinta tu mmg best wlupn melodi dia rentak dia smooth and slow.....hehe....and then...hampa tau dak lagu aliff aziz satu lagi tu....jangan ganggu pacarku...hehe...lagu tu boleh tahan la....kan? soo kat bawah ni ada video lagu cinta ya cinta....dan kalau nk download lagu tu....just click LINK yg Iqa dh kasi kt bwh ni....kalau nak main video just click stop lagu di blog Iqa ni....ada kat sidebar bawah sekali....hehe...enjoyed!
.
.
.

cinta ya cinta=aliff aziz.....
 
LINK download lagu----->http://search.4shared.com/postDownload/F-Wbvzs_/Aliff_Aziz_-_Cinta_Ya_Cinta.html
 
btw Iqa x minat sangat pn Aliff Aziz......Iqa minat wawa zainal....lgipun lagu cinta ya cinta tu best gak....sbb tu Iqa nk share...haha....xsalah kan? and harini Iqa sedih sangat......sbb result periksa Iqa menurun.....btw iqa dh usaha...nk wt cmna.....usaha lagi utk spm...tol tak? ok la...bye2....

Suka? Tenkiu sbb bca...follow! Tgl jejak! ok! Aishiteru

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...