pages

Pengikut yang setia aishiteru!

Anda tekan! Anda Pandai...

shocked!!! OMG!!!

korang jgn ketawa napa aku terkejut smpai cm ni skli...
aku terkejut bcoz aku tertengok cm na kucing kna langgar ngn CAR n MOTO!!!
OMG!!! first time aku tengok kucing kena langgar....
sbb selama ni aku hanya dpt tengok kucing dh mati kt tgh jln..
x smpt tngok cm na CAT tu kna langgar...
mmg sewdih gila tngok...
kesian nya!!
korang lau ada pngalaman cm aku ni...
msti rasa sedih sgt kn...
sbb kucing adlh haiwan yg pling Rasullullah syg...
aku pn syg sgt ngn kucing wlupn aku geli ngn bulu dy...hehex..
tu lah peristiwa yg mnyedihkn aku...
hri ni ar aku nmpk...
dkt depan tmn aku jerk...
aku teros istifar lepas kjdian tragis tu....
ASTAGFIRULLAH HAL AZIM...
aku x caya dgn apa yg aku dh tgok....
korang smua kna lah ada sifat berperikemanusiaan ok...


Suka? Tenkiu sbb bca...follow! Tgl jejak! ok! Aishiteru

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...