pages

Pengikut yang setia aishiteru!

Anda tekan! Anda Pandai...

westlife were BACK!!!!

wuhuuu.............
fiqa hepy sgt2....sbb apa? sbb westlife dah kembali....
cm na fiqa tw westlife dh kembali??? fiqa tw sbb aritu fiqa ada tgok hip TV or what ever lah...
westlife ni depa kata dok nak bwk kluar album baru....tpi fiqa x smpat tngok album apa,pstu tros electric xdak.....huhu sedih btol lah.....fiqa mnt gila gilA group ni.....first song yg fiqa suka 
lgu tu amat pnoh brmkna bwt fiqa dlu tw....korang x caya korang hayati lirik dya.....tpi dlm group ni fiqa mmg admirer sorang dlm group ni NICKY nma nya...hehe dy mmg cute n hensem sgt2.....korang tau x lgu 
MY LOVE....lgu ni pn bes sgt2....lgu my love tu mmg fiqa dedicate for my HUBBY..i hope u like dis song..
tekan ni lau nk dgr >>>MY LOVE<<<
lgu ni mmg mnyentuh hti dan perasaan fiqa.....cuba lah dgr lau x caya....hehehe.....
ni lah NICKY BYRNE...
hensem kan kan kan?????
group ni mmg dh lma sgt2 x dgr khabar...so aritu dh dgr kbr diorang...mmg rsa best sgt3......fiqa syg smua nya......
kenalilah westlife.....
KIAN  EGAN
SHANE FILAN
MARK FEEHILY
ada lagi sorang..apa nma pn ntah lah...ehehehhe
depa ada myspace follow lah ok..hahahahah....
ok dadadadaa......hope hepy bca ok....





Suka? Tenkiu sbb bca...follow! Tgl jejak! ok! Aishiteru

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...