pages

Pengikut yang setia aishiteru!

Anda tekan! Anda Pandai...

I Hope he can accept me...if not I REDHA... :(

11/4/2012


pic ats niey aku amik sndiri.....iqa ada post kt FB gak..hahaha....cun x?? :P

ok lah....rasanya typewriter iqa kali ni pendek lgi....just nk share apa yg iqa nak type....hehex...
iqa bru niey...bru jer clash.....ngn budak KULIM....sbb dia ckp iqa niey trlalu baik untuk dia....tpi iqa x rasa iqa ni baik sgt..sbb iqa pn ada wat silap.....setiap manusia pasti akan buat silap...kita xkan lari dari buat silap...btol x? tapi xpalah...dh dia nak clash...iqa paham..iqa pn clash ar kan...sdih tu mmg sdih..tpi nk wt cm na....iqa hnya brdoa untuk hilangkan rsa sedih...itu jer.....

and NOW...!!!!! hati iqa ni dh trkatup rapat buat mna2 laki.....tapi ada sorang yg hadir dlm hdup iqa ni....nma dia MUHAYMIN.....iqa pn xtau dia nak kapel ker x ngn iqa...tpi dia suh iqa solat istikharah....dan hti iqa dh trbukak untuk dia sejak hti iqa ni trkatup rapat dlu.....dh sbulan iqa alone tanpa cinta....dan Muhaymin tu pn baik....iqa nilai dia sprti Dia melabuhkan cintanya pada Allah dlu bru cinta Iqa.....itulah taste iqa....iqa dh mula rsa syg lah kt dia....tpi ntahlah dia nak terima iqa ke x???

Dan pling sedih....mak iqa dh ambik henset iqa ....so xleh dh msej ngn Muhaymin tuu....tpi iqa msej kt FB Muhaymin.....dia ckp...dia fhm.....alhamdulillah dia paham...kerana dia memahami iqa....lgi brtmbah rasa syg iqa kt dia....cuma iqa ja xtau dia syg iqa ker x??? tpi kan...yg best nya...dia cousin kepada kawan iqa.....best nya kerana iqa bleh communicate ngn dia gna SURAT...iqa bgi surat kat kwn iqa tuu...dan dia bgi kat cousin dia(muhaymin)...hahaha....lagi satu...yg mmbuatkan aku lagi syg kat muhaymin sbb dia ckp "LAU BLEH DIA NAK COUPLE BIARLAH KEKAL SMPAI KE JINJANG PELAMIN"....xprnah lgi seorang lelaki yg ckp cm tu kat iqa...nmpk sgt dia ikhlas bila mncintai seseorang pmpuan...tol x? tpi ntah....iqa brdoa dia bleh terima iqa...lau sebaliknya..iqa pasrah dan redha shaja.....iqa pn xleh pksa dia terima iqa..tol x??? :D

iqa rasa smpai di sini saja....sekian...
bye2 (^^,)


 

Suka? Tenkiu sbb bca...follow! Tgl jejak! ok! Aishiteru

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...