pages

Pengikut yang setia aishiteru!

Anda tekan! Anda Pandai...

lafazkan kalimah cintamu-siti rosmizah

aq dh bca stengah cter novel ni...ia sgt3 menarik and best glerrrr...sblum ni aq dh bca hasil karya beliau juga,CINTA KAU DAN AKU dan ANDAI ITU TAKDIRNYA...dua2 best...dan yg ketiga ni pn best gak...sedih,lawak all ada...ni aq nk cter skit sinopsis cter ni-

Tengku Aqilah,seorang anak yang disisih oleh bapa kandungnya sendiri.13 tahun Tengku Aqilah hidup di perantauan membina kehidupannya seorang diri.Kepulangannya ke pangkuan keluarga telah membuka tirai luka dalam hidupnya.

Tengku Natasha yang tidak pernah padam api dendam terhadap adiknya,telah menggunakan tiket sebagai anak kesayangan Tengku Hisham,memperlekehkan Tengku Aqilah dengan memberikan Tengku Aqilah jawatan sebagai seorang penyambut tetamu merangkap tea lady di Syarikat milik keluarga mereka.Demi untuk menagih kasih seorang bapa Tengku Aqilah akur jua.

Tengku Ryan Ameer,jejaka tampan kacukan Inggeris Melayu itu begitu membenci gadis ini,mereka tidak boleh langsung bertembung muka pasti perang mulut akan meletus.Tengku Aqilah sedar di mata Tengku Ryan Ameer begitu membara api kebencian terhadap dirinya.Mampukah Tengku Aqilah mengapai kebahagiaan dalam hidupnya?Mampukah Tengku Aqilah terus menagih kasih dari bapanya? Begitu utuhkah api kebencian Tengku Ryan Ameer pada dirinya?

Last sekali aq bca novel ni,Tengku Aqilah ngan Tengku Ryan Ameer akhrnya kahwin dan bhagia brsama...nk thu lbih lnjut cter novel ni...belilah di kedai buku yg dekat dgn anda skrg...x rugi beli...cepat sblum trlmbat...<rafiqa>
Suka? Tenkiu sbb bca...follow! Tgl jejak! ok! Aishiteru

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...